- การถอนรายวิชา(w) ภาคการศึกษาที่ 2/2559_Withdraw(w) Semester 2/2016 (UPDATE03/04/2560)

• How to withdraw course via New ACIS. (ขั้นตอนการถอนรายวิชาผ่านระบบ)
• Check your request for pending approval. (ตรวจสอบคำร้องถอนรายวิชาที่รออนุมัติ)

Status AV : Pending advisor’s approval (รออาจารย์ที่ปรึกษาอนุมัติ)
           HD : Pending head of the department’s approval (รอหัวหน้าภาควิชาอนุมัติ)

Remark
- In case that the remaining credits are less than the credits required by the curriculum
(12 for undergraduate students and 6 for graduate students),
the system will warn students to submit RO.18 form (registering less than required credits)
or in the case of withdrawal of all courses, students must
 submit an approved RO.12 form (intermission leave) to the registrar’s office,
otherwise the withdrawal will not be effective.
- RO.12 Request Form for Intermission Leave (คำร้องขอลาพักการศึกษา)
- RO.18 Request Form for Registering Less/More than Required Credits
(คำร้องขอลงทะเบียนต่ำกว่า/เกินกว่าหน่วยกิตที่กำหนด)